Over ons

Wat verlang je van je medewerkers? En welke taken komen daar nog bij?

Wie de arbeidsmarkt volgt, kent de waarde van menselijke inzet. Zuinig zijn op talenten, efficiënt omgaan met uren: Bij elke toekomstgerichte organisatie staat het bovenaan.

Technologie vervangt mensen niet. Die bijkomende taken, daar kunnen we iets aan doen. Handelingen automatiseren, samenwerking faciliteren. Data verzamelen en inzichtelijk maken. Zulke investeringen leveren organisaties veel op. En het is ook beter voor individuele medewerkers. Minder gedoe, meer werkplezier.

animatiewheelrs[0-00-03-51].png

Wheelrs maakt data bruikbaar en uren vrij.

Even nuttige als fijne tools, op basis van praktijkcases ontwikkeld. Applicaties afgestemd op een diversiteit van gebruikers en functies. Op de achtergrond functionerend als een gesmeerd geheel. Wheelrs Suite helpt met managen, plannen, samenwerken - én met uitdagingen en specifiek voor sectoren en bedrijven.

Wheelrs is een product van 2TCI uit Breda

Met expertise, creativiteit en doelgerichtheid hebben we naam gemaakt in automotive en zorg. In 2017 lanceerden we Wheelrs als planningstool voor een succesvolle scale-up. In samenspraak met klanten hebben we deze oplossing uitgewerkt tot een volwaardige collaboratie suite.

Wat kun je met Wheelrs? 

Laat weten waar je heen wilt, dan stippelen we samen de route uit. 

Kennismaking aanvragen
animatiewheelrs[0-01-02-36].png