Voor wie?

Wheelrs voor installatie en montage

Optimale planning en foutloze verslaglegging met Wheelrs voor installatie en montage.

animatiewheelrs[0-00-38-26].png

Klussen plaatsen

Wie pakt de klus op? Plaats aanvragen eenvoudig op een interne marktplaats. Medewerkers, freelancers: wie kan aannemen, pakt zijn voorkeur. Door separate marktplaatsen in te richten, voor bijv. regio’s of specialisaties, blijft het lekker overzichtelijk.

animatiewheelrs[0-01-02-36](1).png

Overzicht bieden

Wat, wanneer en waar? Iedereen in de buitendienst weet waar ‘ie aan toe is. De Wheelrs app combineert dag- en weekplanning met projectdetails, route en urenregistratie. Het is kinderlijk eenvoudig om alles bij te houden, zodat het zelden achterwege blijft.

animatiewheelrs[0-01-18-06].png

Controle houden

Hoe is het gegaan? Fotorapportages en opleverbonnen maken deel uit van de workflow. Voor coördinatie en management biedt Wheelrs inzichtelijke dashboards. Zo kun je data inzetten om kansen te signaleren om processen te verbeteren.

animatiewheelrs[0-00-03-51].png

Eén systeem

De tools voor installatie en montage maken onderdeel uit van een complete suite. Met Wheelrs kies je voor integrale automatisering. Planning, aansturing, registratie en management komen hier samen. En via API koppelingen sluit Wheelrs aan op andere (online) software.

animatiewheelrs[0-01-20-15].png

Snel op weg

In zeven stappen staat je organisatie op rolletjes. 

  1. Processen in kaart brengen. 
  2. Suite op maat snijden. 
  3. Tools configureren.
  4. Oplossing testen. 
  5. Gebruikservaring opdoen. 
  6. Data en feedback analyseren. 
  7. Aanvullen en doorontwikkelen.

De Nationale Keukenzetter x Wheelrs

In 2020 vonden Wheelrs en De Nationale Keukenzetter elkaar. Samen hebben we een platform ontwikkeld voor keukenmontage en -reparatie, waar monteurs, leveranciers, aannemers en particulieren elkaar vinden.

En jouw bedrijf?

Laten we de kaarten op tafel leggen en zien of we aansluiting vinden! 

Gooi een lijntje uit