Voor wie?

Wheelrs voor automotive en vervoer

Optimale planning en foutloze verslaglegging met Wheelrs voor automotive en vervoer.

animatiewheelrs[0-00-33-31].png

Flexibel plannen

In een app geven chauffeurs hun beschikbaarheid aan. Wheelrs matcht deze pool met aanvragen. Nemen chauffeurs een rit aan, dan volgen alle gegevens die ze nodig hebben. Spoedklus? Stuur een pushmelding naar relevante medewerkers! 

locatie.png

Optimale routes

Zo min mogelijk verloren kilometers. Wheelrs combineert aanvragen voor een optimale ritplanning. Alle beschikbare data wordt hierbij benut: locatie van de chauffeur, drukte op de weg en taken bij aflevering.

animatiewheelrs[0-01-18-06].png

On the go

Route, kilometers, uren en onkosten: de app maakt het extreem eenvoudig om alles precies te registreren. De verzamelde data wordt benut voor facturering, kosten/baten analyses en verdere optimalisatie van de processen. 

animatiewheelrs[0-01-02-36](1).png

Eén systeem

Wheelrs biedt een compleet systeem voor álle bedrijfsprocessen. Onze specifieke oplossingen voor automotive en vervoer maken integraal onderdeel uit van de suite. Via API koppelingen werkt Wheelrs samen met andere (online) tools. 

animatiewheelrs[0-01-20-15].png

Snel op weg

In zeven stappen staat je organisatie op rolletjes. 

  1. Processen in kaart brengen. 
  2. Suite op maat snijden. 
  3. Tools configureren.
  4. Oplossing testen. 
  5. Gebruikservaring opdoen. 
  6. Data en feedback analyseren. 
  7. Aanvullen en doorontwikkelen. 

 

Easy Way x Wheelrs

Sinds 1997 werkt Easy Way met Wheelrs, marktleider in autotransport, haal- en brengservices en chauffeursdiensten. Vanuit Breda stuurt Easy Way een pool van 2.500 medewerkers aan, die samen jaarlijks 100.000 auto’s verplaatsen.

De introductie van Wheelrs Suite heeft de organisatie veel effectiever gemaakt. Een betere planning en een sluitende administratie per opdracht zijn twee aansprekende voordelen. Het gebruik van de Easy Way Portal heeft gezorgd dat Easy Way haar klanten meer controle en inzage kan geven. De Easy Way Portal is niet alleen voor het uitzetten van nieuwe opdrachten. Het geeft inzage in de voortgang van de opdracht. Na afloop wordt de rapportage meteen beschikbaar in de Easyway Portal.

 

En jouw bedrijf?

Laten we de kaarten op tafel leggen en zien of we aansluiting vinden! 

Gooi een lijntje uit