animatiewheelrs[0-00-26-06].png

Aanvraag

Alle aanvragen komen samen binnen Wheelrs: direct ingevoerd en geïmporteerd vanuit andere (crm) systemen. Voor het uitzetten van klussen biedt Wheelrs tools afgestemd op je bedrijfsprocessen, zoals een marktplaats, werknemerspool en push berichten.

 

Aanvraag
animatiewheelrs[0-00-33-31].png

De planning: Plan zelf, automatisch of laat medewerkers zichzelf plannen

Goed afstemmen is cruciaal voor een fijne samenwerking. Planning is meer dan een stukje in de agenda afblokken. Wheelrs voorziet in overzichten afgestemd op management- en uitvoerende taken. Alle typen agenda’s worden real-time gesynced. Agenda items bieden toegang tot aanvullende informatie.

Planning
animatiewheelrs[0-01-02-36](1).png

Realtime inzage in de uitvoering

Wanneer je snel moet handelen, beschik je met Wheelrs op elk moment over up-to-date informatie. Managers weten waar wat er op de planning staat en hoe het met de doorloop gaat. Uitvoerders krijgen meldingen over wijzigingen in instructies en planning.

Uitvoering
handtekening.png

Opleverbonnen en rapportages in een handomdraai

Alle informatie rondom afgerond werk blijft bewaard in dossiers, denk aan afleveringsbewijzen, foto’s van reparaties, uren- en ritregistraties. Het systeem vertaalt bruikbare data naar inzichtelijke grafieken. Management dashboards helpen je met evaluaties en analyses.

Opleverbon en rapportage
animatiewheelrs[0-01-11-24].png

Alles netjes afgerond

Alle data wordt gebundeld en staat klaar om te factureren en te verlonen. Adminsitratie vindt plaats in Wheelrs zelf of via een koppeling met een specifieke toepassing.

Administratie